Tilføj din overskrift her

BDSM bliver mere og mere populært herhjemme – ikke mindst med udbredelsen af Fifty Shades filmene har snart alle en pisk eller en blindfold liggende derhjemme. Vi vil i denne guide forsøge at fortælle om de lidt mere avancerede ting og deres anvendelsesmuligheder – der vil være lidt for enhver smag – både til dem som aldrig har prøvet det før, til de helt hardcore, hvor det ikke kan blive vildt nok. 

Sexrum: Inden i går i gang

Overvejer I at benytte et af rummene i jeres bolig til et sexrum? Der er nogle ting, som er værd at overveje inden i kommer til alt det med SM møblerne. Herunder følger en lille liste:

1) Tænk over hvor mange m2 I har til rådighed
I kan med fordel stille jer følgende spørgsmål inden I går i gang med at indrette jeres nye erotiske legeplads
– Hvor meget plads har I ? er det lidt eller meget?
– Er der tale om en “skjult” kælder, eller er det ikke noget I går så meget op i.
– Er det en personlig legeplads? Bliver der inviteret gæster indenfor eller skal den måske bruges professionelt?
– Hvordan er lydisoleringen og er det et problem hvis der slipper lyd ud? (Lejlighed kontra gård på landet)
– Er der et andet rum, som kan substituere?

Hvor meget plads er der til rådighed? 

Det handler lige så meget om hvor mange M2 der er, som hvordan I udnytter dem. Nogle møbler er nemme at flytte på og er nemt udskiftelige – det kan eksempelvis være en gynge som hænger i en krog der kan pilles ned, hvis der skal foregå noget på gulvpladsen under den.
Andre møbler er sværere at have med at gøre, det kan eksempelvis et stort metalbur i støbejern, dette kan være en god ide at placere lidt mere ude i hjørnerne, hvis ikke det skal flyttes rundt på hele tiden.

Skjult eller synlig?

For mange kan et sexrum godt være en lidt prekær affære, det er egentligt ikke fordi der er noget at skamme sig over, men man vil heller ikke nødvendigvis stemples som “freaks” af folk man ikke kender. Derfor foretrækker mange et relativt skjult rum – det kan eksempelvis være en mulighed kun at have sexmøbler som skilles ad og stuves væk efter behag. Dette sætter dog nogle ubehagelige begrænsninger på hvile møbler der kan være derinde. Hvis jeres rum er på mange m2 er det alt andet lige nemmere at have med at gøre – folk stiller heller ikke så mange spørgsmål til en lukket dør, hvis det kun er en lille del m2-pladsen der er derinde.

Personlig, med gæster eller professionel?

Folks behov og lyster er naturligvis forskellige og det skal man respekterer – derfor er det også en god ide at gøre dem klart inden. Holder i erotiske fester skal der alt andet lige være plads til flere mennesker og jeres sexmøbler skal stå lidt mere spredte. Er i et professionelt foretagende (eller et aspirerende cam-couple) der lever af at lave voksenmateriale er der også nogle krav til lys, akustik osv. som skal tages hensyn til.

Lydisolering

Vil alt andet lige altid være et tema, hvis man bor tæt, det være sig i rækkehus eller lejlighed. Måske det er værd at benytte en eftermiddag på at lydisolere, så de ikke kommer rendende og forstyrrer midt i det hele.

Benyt de andre rum

Her er, især soveværelset en oplagt kandidat til at kunne laves om til sexrum, fordi mange af den slags aktiviteter historisk set foregår der. Det handler om at kunne transformere værelset, så det ikke længere er et soveværelse, men et frækt sexrum. Det kan eksempelvis være med at ligge store lak lagner på sengen, så den ikke længere har samme symbol som et sted man sover, men som et råt og kinky sted hvor det frækkeste af det frækkeste kan foregå.
Andre gode lokationer, som vil kunne fungere som et deltids-sexrum:
– Køkkenet: Der har altid været noget frækt over sex i køkkenet, men med lidt kreativitet kan køkkenet nemt blive til det frækkeste rum i huset.
– Bryggerset: Et sted der ellers normalt er forbeholdt beskidte sko og tøjvask, men også et sted hvor ikke ret mange uønskede snuser rundt.
– Laden: De fleste kender til udtrykket – en tur i høet. En lade er typisk et sted hvor der er højt til loftet og et godt sted at gemme jeres dybeste hemmeligheder.

Møblér din SM kælder – køb kvalitet over kvantitet

Et råd der stadig holder den dag i dag. Hos Winkwink har vi udelukkende kvalitetsprodukter. Men specielt produkterne fra Zado fortjener at blive fremhævet for deres høje kvalitet. De er designet af profesionelle som lever og ånder “kinky”. Zado er et relativt gammelt mærke på markedet og de har leveret vores frækkeste produkter, lige så længe vi har eksisteret.
SM møbler er, som de er flest, relativt dyre. Det er altså værd at tage lidt ekstra tid til at gøre klart, hvad hovedattraktionen i lokalet skal være – det er de færreste som har råd til 5 store ting så derfor vælger mange, at have et enkelt møbel i centrum.

Et godt eksempel på hvad der kunne være et møbel i centrum er en gabestok.
En gabestok er noget som rigtig mange mennesker synes er frækt, da hoved og hænder er totalt låst fast. Der er derfor ingen kære mor, du er totalt overladt til master / mistress. Helt specifikt er der en gabestok fra Zado, som kombinerer gabestok elementet med et benspreder-element. Når disse to ting kombineres er der slet ikke noget at gøre, man er totalt fastlåst og kan ikke gøre modstand.

 

BDSM rum: Gå aldrig ned på udstyr

Med det menes der, at det er vigtigt at jeres nye sexrum har den rette stemning. Det kan være en ganske stor “mood-killer”, hvis der hænger et stort fladskærms tv midt i rummet og det ellers er et helt klinisk “patient”rum. Vi har samlet en liste over vores frækkeste udstyr herunder, i forskellige kategorier.

Maskiner 

Maskiner er noget som bliver mere og mere populært herhjemme og det med god grund – der er sket rigtig meget på udviklingsfronten over de sidste år og producenterne er nået til et punkt hvor de er til at have med at gøre i størrelsen og i vægten. Samtidigt er motorkraften også kommet op på et niveau, hvor ingen mand kan være med. Maskiner har ligeledes den fordel at de kan blive ved for evigt.

F Machine har udviklet deres Gigolo Fuck machine over mange år og det er en af de bedste på markedet. Den har virkeligt mange muligheder ift. udstyr, fart og og udstyrstykke. En af de helt gode features ved denne sex maskine er, at den kan indstilles til hvor dybt den skal støde, fra 2,5 cm og op til 10 cm. Dette har mange frække muligheder i forhold til at benytte den med en partner. Forestil dig en fastspændingleg hvor den ene part er helt spændt fast med reb og latex dragt. Vedkommende vil være helt i din vold og du enten straffe vedkommende eller benytte deres andre huller, medens Gigolo Fuck Machine holder anus eller vagina beskæftiget. Ligeledes vil du kunne lade din partner være, mens maskinen gør arbejdet færdig for dig.

Piske

Piske er en essentiel del af enhver god del af enhver BDSM leg, de kan både bruges til at sætte stemningen og til at gøre en fræk aften endnu frækkere. Der findes et kæmp udvalg af piske. Herunder vil nogen af de mest populære blive gennemgået.

Ridepisk

En ridepisk kendetegnes ved at være en aflang “pind” med en et stykke for enden. Slag med ridepisk kan placeres mere specifikt end de kan med en pisk hvor der stor spredning på hvor slaget rammer

Flogger

Klassisk pisk, typisk et lidt kortere skaft med lange strimler, som vil være det der rammer kroppen. Når nogen siger “BDSM” og “PISK” er det typisk en Flogger eller en ridepisk de tænker på.

Floggere kommer i alle former, farver, materialer og størrelser. både i læder og i snor. Til højre kan du se afbilledet, vores flogger fra Fifty Shades of Grey – dette er en helt klassisk flogger. Det vil typisk være en flogger, som er rettet mest mod begyndersegmentet, da den ikke har så så meget længde og vægt. Længden og vægten er vigtig, da den afgør hvor meget kraft der kommer i slaget.

Paddle

En ‘paddle’ hedder på dansk også en “pagaj” og det er faktisk det, som det minder mest om. Det er et håndtag og et længere stykke, der kan bruges til at slå og straffe med. En paddle er velegnet til den lidt mere erfarne bruger, som har mere erfaring.