Tilføj din overskrift her

 

 

 

Prostata-massage handler ikke nødvendigvis om sex, men det kan det komme til, for problemer med prostata kan påvirke sexlivet i en negativ retning, og prostata-massage kan påvirke det i en positiv retning. Derforuden kan det afhjælpe vandladningsproblemer opstået på grund af forstørret prostata.

Prostata er mandens blærehalskirtel. En lille, rund, fast kirtel lige under blæren. Prostata kan tilgås gennem urinrøret eller fra anus – det sidste er det nemmeste og for mange nok også det mest behagelige.

Symptomer på forstørret prostata

Med alderen kan prostata forstørres – det kan også ramme yngre mænd. En forstørret prostata kan give vandladnings- og rejsningsproblemer. Symptomerne på forstørret prostata kan være

•  Slap urinstråle
•  Vandladning i etaper
•  Fornemmelse af stadig at være tissetrængende efter toiletbesøg
•  Hyppige vandladninger – nat som dag
•  Ufrivillig vandladning
•  Svie eller anden smerte ved vandladning

Det er vigtigt at disse symptomer også kan være tegn på andre – endnu mere alvorlige sygdomme – hvorfor du altid bør søge læge hvis du oplever disse eller lignende symptomer. I øvrigt er forstørrelse af prostata ikke altid godartet.

Hvor sidder prostata?

Men hvor helt nøjagtigt sidder prostata – altså ikke bare i teorien. Den sidder som tidligere nævnt under blæren og kan nemmest tilgås via anus. 3-5 cm oppe i anus ud mod maven. Stimuleres den på den rette måde kan det virke ekstremt ophidsende – seksuelt. Dér overtrådte jeg nok en grænse for en del mænd.

Den forbudte zone! Analsex er kun for bøsser. Det ved du dybest set sikkert godt ikke er sandt, for har du ikke allerede været i din kones/kærestes bagerste hul så har du garanteret drømt om det mange gange. Og det synes du nok ikke der er noget galt i, men dit r….. holder hun bare fingrene – og dildoer, plugs og lignende – fra.

Prostata-massage og sex i anus

For det er ikke noget vi mænd bruger. Bare tanken om det fylder os med bæven. Ikke fordi vi som sådan er bange for at det gør ondt, tværtimod faktisk. Det er tanken om at det gør godt og hvad det nu betyder hvis vi nyder det, der fylder. Og ved du hvad? Det betyder absolut ingenting ud over det faktum at du nyder det og at du har udvidet din horisont og nu vil kunne opleve orgasmer som du aldrig før har oplevet det – og at du forebygger problemer med prostata senere hen eller afhjælper allerede opståede prostataproblemer.

Start med en lille prostata-stimulator eller en finger

Du kan selv massere din prostata evt. med hjælp fra en prostata-stimulator, men skal det være rigtig godt, så lad din partner hjælpe. Den er nemmest at finde første gang med en finger, og det giver hende også bedre føling med massagen.

Hvis du har en normal hygiejne med jævnlige bade osv., er det ikke nødvendigt med spuling eller anden rengøring af din anus som nemt vil kunne tage modet fra dig. Men skulle du ønske det, kan du få velegnede remedier til anal rengøring.

Hvis du – eller din partner – stadig er utryg, så kan hun tage en latexhandske på. Det er vigtigt at I begge føler jer godt tilpas.

Brug en god anal glidecreme der er beregnet til formålet. Én der ikke absorberes af huden. På den måde slipper hun for hele tiden at tilføre ny glidecreme under akten.

Sørg for at ligge komfortabelt. Lig f.eks. på siden med det øverste ben fremad. Så slapper du godt af.

Instruer din partner i hvordan hun skal gøre, eller vis hende denne guide. Husk selv at trække vejret dybt og lade din krop slappe af.

Guide til en skøn anal oplevelse:

1.    Kvinde, kom glidecreme i dine hænder for at varme det op.
2.    Gnid det ud over hans balder og mellemkød (området mellem pung og anus).
3.    Brug nu lidt tid – gerne 10 minutter – til at ae, stryge og massere hele området omkring hans anus. Forsigtigt og
langsomt.
4.    Nærm dig langsomt hans anus, og kæl ligeså langsomt omkring åbningen, på tværs, op og ned. Brug mindst 3-5
minutter på dette.
5.    Tryk forsigtigt på åbningen, som når du trykker på en dørklokke – tryk, slip, tryk, slip, tryk, slip. Efterhånden vil han
begynde at ”lukke” dig indenfor. Vær forsigtig.
6.    Efterhånden som din finger bliver lukket indenfor skal du lade din finger blive hvor den er. På et tidspunkt vil du
komme forbi hans lukkemuskel.

7.    Forhold dig i ro et minuts tid eller deromkring, og lad ham vænne sig til følelsen

8.    Når du begynder at bevæge din finger igen, så gør det stille og roligt – ind, ud og i cirkler. Du vil hurtigt opdage at anal massage kan være dybt afslappende, helende og stimulerende. Når du når til prostata-massagen vil kirtlen blive stimuleret til at afgive væske og forøge blodtilførslen til hele bækkenet. Dette kan øge erektionen fordi der kommer større blodgennemstrømning i din penis. Det kan også gøre din orgasme mere intens – især hvis prostata stimleres under orgasmen. Så overvind dine hæmninger, lad hende finde din prostata, og luk op for en helt ny verden af nydelse: Prostata ligger som nævnt 3-5 cm oppe i anus. Den ligger på væggen af anus nærmest mod hans mave – hvis han lå på ryggen ville det være klokken 12-væggen.

9.    Føl efter en bestemt struktur på størrelse med en valnød – når du først har fundet den, tager du aldrig fejl igen.
10.   Berør den forsigtigt. Det kan føles mærkeligt for ham i starten. Spørg ham hvordan han bedst kan lide det. Det kan
være en ud og  ind-bevægelse, små tryk eller cirklende bevægelser. Gør det ikke for længe ad gangen første gang.
11.   Træk fingeren langsomt ud.

Når I begge er trygge ved det, kan I tage sexlegetøj med i jeres lege og udvide jeres horisont endnu mere og få endnu større nydelse.

Sådan finder du den bedste prostata-vibrator

Jeg vil helt klart anbefale at I lægger ”blødt” ud. Start med en lille prostata-stimulator eller -vibrator. Brug masser af glidecreme, og far med lempe.

Prostata-stimulator eller prostata-vibrator

I starten vil det også være en god idé enten kun at bruge en prostata-stimulator uden vibrationer – eller i det mindste ikke tænde for vibrationerne – da for kraftig stimulation kan virke ubehageligt hvis du ikke er vant til det og dermed ødelægge fornøjelsen og måske afholde dig fra nogensinde at komme i nærheden af din prostata igen – og det ville være et tab i dit seksualliv.

Blandt Aneros’ unikke og effektive sexlegetøj finder du både prostata-stimulatorer og -vibratorer. F.eks. er Aneros Eupho og Aneros Eupho Syn et godt sted at starte når du er helt ny i prostata-massagens verden. Senere – når du bliver mere erfaren – kan du jo udvide samlingen med større prostata-stimulatorer eller med prostata-vibratorer.

Store prostata-stimulatorer og prostata-vibratorer

Aneros har også flere store prostata-stimulatorer og -vibratorer i deres sortiment – f.eks. Aneros Peridise Advanced Anal Stimulator som ovenikøbet også er award-vinder.

Men ellers ligger Nexus også godt med prostata-legetøj til erfarne brugere. Her kan du eksempelvis finde deres Revo 2 der har fem vibrationshastigheder og en anselig størrelse eller deres Gyro der ligeledes er pænt stor, men ikke har indbygget vibrator.

Se vores store udvalg af prostata-stimulatorer og -vibratorer.