Tilføj din overskrift her

Hvad søren er bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler er et redskab til både at træne din bækkenbund, så du forhindrer inkontinens, og til at øge sexlysten og give mere intense orgasmer. Læs her, hvordan du køber de rigtige bækkenbundskugler og hvordan du kan bruge dem både til sjov og alvor.

Du har sikkert, ligesom de fleste andre kvinder, fået tudet ørerne fulde af både læge, sexologer og gynækologer om, at du skal træne dine bækkenbundsmuskler med knibeøvelser – og de mænd, der måtte læse med her, bør faktisk også gøre det. Bækkenbundsmusklerne kan trænes på nøjagtig samme måde som alle andre muskler i kroppen. Det giver dig stærkere og fastere muskler, og du kan undgå inkontinens og mange andre ubehageligheder, som for eksempel nedsunket underliv.

Bækkenbundstræning er specielt vigtigt efter en fødsel, for at stramme musklerne op efter de er blevet forlænget og belastet kraftigt under fødslen. Men også i hverdagen er bækkenbundstræning en god ide, og flere eksperter anbefaler ligefrem, at du laver knibeøvelser som en fast rutine tre gange om dagen for at holde bækkenbunden i den bedst mulige form.

Men udover at forhindre sjattisseri ved at stramme op på muskulaturen i bækkenbunden, giver bækkenbundstræningen den behagelige følgevirkning, at du bliver mere følsom i underlivet og dermed får mere ud af dit sexliv og mere intense orgasmer.

Så der er mange gode grunde til at træne bækkenbunden. Men helt så besværligt som det er med de traditionelle knibeøvelser, behøver det slet ikke være!

Bækkenbundskugler hjælper med bækkenbundstræningen

Glemmer du at få trænet bækkenbunden regelmæssigt, har du ikke tålmodighed til at lave knibeøvelser, eller er du i tvivl om, om du får lavet dem godt nok, kan du med fordel investere i nogle bækkenbundskugler.

Hele fidusen med en bækkenbundskugle er, at du sætter en op i skeden, og så går det ellers ud på at holde den deroppe. Det kan du kun ved at knibe sammen, og derved får du trænet bækkenbunden. Men husk på, at kuglen ikke skal sættes lige så højt op som en tampon – så bliver det for nemt.

Ligesom med de almindelige knibeøvelser kan du starte med at ligge på sengen og eksperimentere med at holde bækkenbundskuglen oppe i dig. I starten vil du sikkert bruge en masse mental energi på at koncentrere dig om at holde kuglen oppe, men efter et stykke tid, behøver du ikke tænke over det længere. Så sker det helt af sig selv.

Når du har en god fornemmelse for det, kan du prøve at rejse dig og gå rundt med bækkenbundskuglen oppe i dig. Selvom du skal tænke en del over det i starten, bliver de fleste forbavsede over, hvor kort tid der går, før de er i stand til at holde bækkenbundskuglen oppe, selv i opretstående tilstand.

Det øger mulighederne for, hvor og hvornår du kan lave bækkenbundstræning. Du kan både gøre det, når du er i bad, laver mad eller er ude at handle og derved bliver det meget nemmere at få indarbejdet i hverdagen.

Start med en stor og let bækkenbundskugle

Til at begynde med bør du anvende en stor og meget let bækkenbundskugle. Den er nemmere at holde oppe, fordi der er noget at knibe sammen om, og den ikke vejer så meget.

Nogle eksperter anbefaler, at du vælger bækkenbundskugler, der bestå af flere kugler inden i hinanden. Det skaber nogle små rystelser og vibrationer, der trigger bækkenbundsmuskulaturen, så den hurtigere begynder at holde kuglerne oppe af sig selv, uden du skal koncentrere dig så meget om det.

Når du har trænet et stykke tid, kan du skifte til en lidt mindre kugle, og når du har trænet med den i yderligere nogen tid, kan du øge vægten på kuglen – og er du rigtig sej, kan du vælge både at gøre kuglen mindre og tungere på en gang. Men så begynder du også at få jernhårde bækkenbundsmuskler!

Det vil sige, at du ikke kan nøjes med kun at købe en enkelt bækkenbundskugle, men rent faktisk skal bruge flere forskellige, alt efter hvorje-joue-ami-b_kkenbundskugler-1_1 erfaren du er blevet. Heldigvis kan du køb flere forskellige sæt af bækkenbundskugler fra f.eks. Je Joue eller Vibe Therapy . Sidstnævnte har specialiseret sig i terapeutisk sexlegetøj med et stærkt feminint design.

 

Bækkenbundskugler som sexlegetøj

Men hvordan bruger du så bækkenbundskugler som sexlegetøj?

Jo, først og fremmest er der mange fordele rent seksuelt ved at bruge bækkenbundskugler – og de fleste kvinder har vel også mærket en smule stimulation omkring klitoris, når de laver knibeøvelser. Den stærkere muskulatur i bækkenbunden gør dig nemlig også mere følsom og øger din evne til at mærke stimulation af de mange erogene punkter i din bækkenbund og skede.

Den øgede følsomhed giver større sexlyst, og forstil dig så, hvad der sker hvis du nu udskrifter de traditionelle bækkenbundskugler med nogen, der har indbygget vibrator. Det sætter for alvor gang i tingene, og har du anskaffet en udgave med trådløs fjernbetjening, er der for alvor åbnet op for alle mulige spændende lege, hvis du giver fjernbetjeningen til din partner.

svakom-selene-luna-vibrerende-_g-  Du kan få alle mulige spændende ”æg”, ”smart balls”, ”elskovskugler”, ”yoni æg” eller hvad de nu kaldes med vibrator og fjernbetjening – og de mere avancerede af slagsen har flere forskellige vibrationsmønstre, du kan vælge imellem. Den allermest avancerede kan ligefrem fjernstyres fra en app på mobiltelefonen, så din partner kan tænde for den på tusinder af kilometers afstand. Så er der for alvor lagt i ovnen, til han kommer hjem!

 

Se, dét sætter knibeøvelser og bækkenbundstræning i et helt nyt og meget mere spændende perspektiv!

Lad være med at malke ham

Med en stærkere og mere følsom bækkenbundsmuskulatur, bliver du i øvrigt bedre til at mærke hans penis ved samleje. Det giver dig en større nydelse og fremmer en mere intens orgasme.

Men lad være med at ride med på den misforståelse, at din kraftigere bækkenbundsmuskulatur også kan give ham større nydelse, da du bedre kan tage fat om hans penis under samlejet.

Det er for så vidt rigtigt nok, men hvis du har en partner, der ikke er så god til at holde igen, ender din – måske lidt uventede – berøring bare med at ophidse ham så meget, at han kommer hurtigere, end du kan nå at få noget ud af det. Det kan så for resten – meget apropos – afhjælpes en hel del, ved at han begynder at lave knibeøvelser, men det er en hel anden snak.

Hvordan køber jeg de bedste bækkenbundskugler?

Men hvordan finder du så nogle bækkenbundskugler, der passer bedst til dig?

Jo, først og fremmest skal du starte med at finde ud af, om du er i markedet efter bækkenbundskugler til alvor eller leg? Altså, om du vil have nogle, du kan bruge til hjælpe dig med knibeøvelserne eller nogle, du kan bruge som sexlegetøj.

Sidstnævnte kan ganske vidst bruges til begge dele, men kan på grund af den øgede vægt fra det indbyggede batteri og elektronik, ikke anbefales til knibeøvelser for nybegyndere. Så er du nybegynder, bør du lægge ud med at købe lidt mere traditionelle bækkenbundskugler til bækkenbundsøvelserne og kan så senere udvide samlingen med nogle lidt mere spændende med indbygget vibrator.

Som allerede nævnt, kan der være god fornuft – og en økonomiske besparelse – i at købe et sæt med flere bækkenbundskugler, så du kan skifte mellem de forskellige størrelser og vægte i takt med at du bliver bedre og bedre til at bruge dem.

Men uanset, hvad du vælger, er der især tre faktorer, du bør overveje nærmere, inden du hiver Dankortet frem, nemlig materiale, form og vægt.

1: Materiale og overflade

Du kan få bækkenbundskugler i flere forskellige materialer og med forskellige overflader. Primært kan du vælge mellem metal eller plastik og glat, silikonebelagt eller mere nubret overflade.

Hvad du er til, er absolut en smagssag, men er du nybegynder, bør du vælge kugler med en nubret eller silikonebelagt overflade, da de er nemmere at holde oppe. Vil du have hurtigere effekt, anbefaler sagkundskaben, at du lægger ud med bækkenbundskugler med en glat overflade. Det gør det en lille smule sværere at holde dem oppe, men til gengæld kommer din bækkenbund hurtigere i træning.

2: Form

Udformningsmæssigt kan du få både helt runde, æggeformede eller dråbeformede bækkenbundskugler. Igen er det især dine personlige præferencer, der afgør, hvad du vælger, men de helt runde er bedst til begynderne, mens de dråbe- og æggeformede kræver lidt mere øvelse.

Størrelsen er også vigtig. Jo større bækkenbundskuglen er, jo nemmere er den at holde oppe. Du kan også få bækkenbundskugler, der er mere irregulære i formen. De er også nemmere at holde oppe for begynderne og kan samtidig virke mere pirrende.

Generelt virker længere bækkenbundskugler med flere kugler eller en mere irregulær form mere seksuelt opstemmende end de runde, fordi de har en større berøringsflade med dit underliv.

3: Vægt

Vægten har vi sådan set allerede været inde på. Jo tungere en bækkenbundskugle er, jo sværere er den at holde oppe.

Så start med de lette, og først når du har opnået en vis træning, kan du begynde at tænke på at skifte dem ud med en tungere og måske mere ”spændende” bækkenbundskugle, der måske indeholder en vibrator med tilhørende elektronik. Altså, start med de lette og ”traditionelle”, og træn dig så op til de mere ”spændende”.

Find de rigtige bækkenbundskugler på Sexshop.dk

Uanset om du er nybegynder eller rutineret udi brugen af bækkenbundskugler, så har vi gjort det nemt for dig at få overblik over vores store udvalg på vores særlige Bækkenbundskugler i vores særlige bækkenbundkugler-kategori  for kvinder.

Her kan du i ro og mag undersøge de mange muligheder og finde lige præcis de bækkenbundskugler, der passer dig!

God fornøjelse!