Tilføj din overskrift her

Onani æg er et udbredt og populært onani produkt til mænd. De findes i forskellige variationer og størrelser, og især er æggene fra Tenga et hit. Dette skyldes blandt andet det superbløde sleeve i realfeel materiale, samt de mange forskellige teksturer, som er indeni. Disse teksturer stimulerer alle din penis på forskellige måder, og sender dig i den syvende himmel.

Engangsæg til onani

Onani æg er nemme at håndtere, da silikone sleevet er håndgribeligt og nemt at styre. Tilføj en god portion glidecreme og træk ægget ned over din erigerede penis. Det vil ligne et tykt kondom, men forskellen er, at du trækker sleevet op og ned på din penis for stimulering. Onani æg er mere handy og mindre af størrelse end visse andre onani produkter, som f.eks. Fleshlights, og er derfor lettere at skjule for nysgerrige øjne. Engangs æggene er derfor også et godt starter produkt, hvis man ønsker at købe et onani produkt, men aldrig har prøvet det før.

Onani æg er egentlig beregnet til engangsbrug, men kan ved hjælp af nænsom rengøring og brug sagtens anvendes flere gange. Ved at benytte en rengørings spray, der er beregnet til silikone eller blot en smule vand og mild sæbe, kan du nemt rense dit æg og genbruge det næste gang. Alternativt kan onani æg også bruger med kondom – så skal du blot rense det med en smule vand efterfølgende.

fun_factory_-_cobra_libre_2_masturbator_m-_vibration_pakke

Onani æggets funktioner

Som tidligere nævnt kommer onani ægget med mange forskellige indvendige teksturer, der er specielt designet til at give dig en pirrende og dejlig oplevelse. Æggenes design kommer i alt fra en bølget tekstur til en rillet eller nopret. Udforsk onani æggenes teksturer og find den, der passer dig bedst. Tenga har lavet en æggebakke, der indeholder 6 forskellige onani æg, der hver især har en anderledes tekstur. Disse fås både i en “easy beat” version, der indeholder 6 af de mest populære æg med en tynd struktur i lækker silikone, eller i “hard boiled” versionen, der har en lidt hårdere tekstur til dig, der ønsker det lidt hårdere og tykkere. Onani æg er, som navnet antyder, egentlig beregnet til onani og fræk solo leg, men kan sagtens bruges som pirrende forspil sammen med en partner.